Cultivarea și creșterea de Paulownia

Cultivarea și creșterea de Paulownia. Creșterea rapidă este caracteristica cea mai remarcabilă a Paulownia. Este un arbore care poate oferi lemn bine crescut, în 6 ani. In China se spune la acest copac: " un băț în primul an, o umbrelă pentru cele trei și se taie în scânduri la cinci ani."

În ciuda creșterii spectaculoase de Paulownia, ea depinde de condițiile de la locul în care trebuie să trăiască și să crească. De asemenea, depinde de vârsta copacului, ca acest lucru indică o creștere atunci când este tânăr, nu-l ține pentru totdeauna. Primul an poate ajunge la 4-6 m în înălțime, iar în al doilea an să crească în jurul de 2-3 m. Având cea mai mare creștere în volum stem între 8-12 ani.
În locul de origine Paulownia de 4 ani are 10 m. înaltime, curat trunchi de 5 m și 22 cm diametru.

Trebuie să fii atent cu numerele care sunt pe Paulownia la diferite site-uri care se ocupă cultivarea ei, chiar aceasta. Ele sunt orientative, pentru că depinde atât de factorii climatici, cum ar fi originea plantelor. Adesea vorbit de Paulownia ca și cum ar fi o singură specie și este greșit. Există destule diferențe între ele pentru a se califica în ceea ce privește cifrele de creștere. În plus, începând de astăzi pentru plantațiile intensive de pretutindeni sunt utilizate și selectat clone hibride Paulownia cu o mai mare creștere decat specia în sine.
Un produs Blogger.